Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Oikean vastaanottotilan valinta

Oikean vastaanottotilan valinta

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Sinun on valittava vastaanottotila ulkoisten laitteiden sekä puhelinlinjan palveluiden mukaan.

Oletusasetuksena laite vastaanottaa automaattisesti kaikki siihen lähetetyt faksit. Voit valita oikean tilan seuraavan kaavion avulla.

image

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Vastaanottoas.]. Paina OK.
    3. Valitse [Vastaanottotila]. Paina OK.
      image

(Tanska)

Jos et pysty muuttamaan [Vastaanottotila]-vaihtoehtoa, varmista, että tunnistesoitto on asetettu [Ei]-tilaan.

3. Valitse [Vain fax], [Faksi/Puhelin], [Ulk. VAS] tai [Manuaalinen] -vaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  4. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Vastaanottotila].
    image

(Tanska)

Jos et pysty muuttamaan [Vastaanottotila]-vaihtoehtoa, varmista, että tunnistesoitto on asetettu [Ei]-tilaan.

2. Tuo [Vain fax], [Fak/Puh], [Ulk. VAS] tai [Manuaal.] -vaihtoehto näytölle painamalla image tai image ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  3. Paina image.