PC-FAX-ohjelman määritys (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Ennen kuin lähetät fakseja PC-FAX-ohjelman avulla, mukauta PC-FAX-asetukset -valintaikkunan kunkin välilehden lähetysvaihtoehdot.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Lähetysasetukset.

• Windows 8 ja Windows 10

Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Lähetysasetukset.

PC-FAX-asetukset-valintaikkuna avautuu.
    image
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Napsauta Käyttäjätiedot-välilehteä ja kirjoita sitten käyttäjätietosi kenttiin.
      image
      Kullakin Microsoft-tilillä voi olla oma mukautettu Käyttäjätiedot-näyttö mukautettuja faksin otsikoita ja kansilehtiä varten.
    • Napsauta Lähettäminen-välilehteä ja kirjoita ulkolinjan numero (tarvittaessa) Ulkolinja -kenttään. Valitse Otsikkotiedot -valintaruutu, jos haluat sisällyttää otsikkotiedot.
    • Napsauta Osoitekirja-välilehteä ja valitse Valitse osoitekirja -pudotusvalikosta osoitekirja, jota haluat käyttää PC-FAX-ohjelmassa.
  3. Napsauta OK.