Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Skannattujen tietojen tallennus muistikortille tai USB-muistitikkuun

Skannattujen tietojen tallennus muistikortille tai USB-muistitikkuun

Vastaavat mallit:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Skannaa asiakirjat ja tallenna ne suoraan muistikortille tai USB-muistitikkuun ilman tietokonetta.

DCP-J572DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Avaa tietovälineen liittimen suojus.
  3. Aseta tietoväline laitteeseesi.
    Nestekidenäyttö muuttuu automaattisesti.
  4. Paina image tai image ja valitse [Skan. mediak.]. Paina sitten OK.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat muuttaa asetuksia, siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Käytä oletusasetuksia painamalla Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
      image
      [Skannaustyyppi] riippuu oletusasetuksista. Sen jälkeen kun painat Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys), et voi muuttaa asetuksia.
  6. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten OK.
    Valinta
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Sk. pitkä pap. (ADS)

(MFC-J491DW/MFC-J497DW)

Pitkän asiakirjan skannaus ADS-laitteen avulla.

Tiedostonimi

Nimeä tiedosto uudelleen.

Tiedostonimen tyyli

Valitse järjestys, jossa päivämäärä, laskurinumero ja muut tiedot näkyvät tiedostonimissä.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

Poista tausta

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

7. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
    image
    [Skannaustyyppi] riippuu valituista asetuksista. Sen jälkeen kun painat Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys), et voi muuttaa asetuksia.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Avaa laitteen tietovälineen liittimen suojus.
  3. Aseta muistikortti tai USB-muistitikku laitteeseen.
    Nestekidenäyttö muuttuu automaattisesti.
  4. Paina [Skan. mediak.].
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa asetuksia napsauttamalla [Valinnat] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
      image
      • Omien oletusasetusten määrittäminen: kun olet tehnyt muutokset asetuksiin, paina [Aset. uusi oletus] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
      • Tehdasasetusten palauttaminen: paina [Tehdasasetukset] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
    • Käynnistä skannaus ilman lisäasetusten muutoksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

6. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Valinta
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Skannaa pitkä paperi (ADS)

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Pitkän asiakirjan skannaus ADS-laitteen avulla.

Tiedostonimi

Nimeä tiedosto uudelleen.

Tiedostonimen tyyli

Valitse järjestys, jossa päivämäärä, laskurinumero ja muut tiedot näkyvät tiedostonimissä.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

Autom. rajaus

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Skannaa useita valotustasolle asetettuja asiakirjoja muistikortille tai USB-muistitikulle. Laite skannaa jokaisen asiakirjan ja luo niistä joko erillisiä tiedostoja tai yhden monisivuisen tiedoston.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

image
    • Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  7. Paina [Aloita].
  8. Jos käytät valotustasoa, aseta seuraava sivu ja paina sitten [Jatka]. Jos muita sivuja ei tarvitse skannata, paina [Valmis]. Muista valita [Valmis] skannauksen jälkeen, ennen kuin poistat muistikortin tai USB-muistitikun laitteesta.
    TÄRKEÄÄ
    LCD-näytössä näkyy viesti tietojen lukemisen aikana. ÄLÄ irrota virtajohtoa tai poista muistikorttia tai USB-muistitikkua laitteesta, kun tietojen luku on kesken. Tietoja voi kadota tai muistikortti tai USB-muistitikku voi vaurioitua.