Nimitunnuksen asettaminen

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Aseta laitteen nimitunnus, jos haluat päivämäärän ja kellonajan näkyvän lähettämissäsi fakseissa.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK.
    2. Valitse [Nimitunnus]. Paina OK.
  3. Paina image tai image ja valitse [Faksi]. Paina sitten OK.
  4. Syötä faksinumerosi (enintään 20 numeroa) valintanäppäimistön avulla ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image ja valitse [Nimi]. Paina sitten OK.
  6. Anna nimesi (enintään 20 merkkiä) valintanäppäimistön avulla, ja paina sitten OK.
    image
    Lisää tietoa tekstin syöttämisestä imageimage Liite
  7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Perusasetukset]>[Nimitunnus].
  2. Paina [Faksi].
  3. Anna faksinumero (enintään 20 merkkiä) kosketusnäytöltä, ja paina sitten [OK].
  4. Paina [Nimi].
  5. Anna nimesi (enintään 20 merkkiä) kosketusnäytön avulla ja paina sitten [OK].
    image
    • Siirry kirjainten, numeroiden ja erikoissymbolien välillä painamalla image. (Käytettävissä olevat merkit vaihtelevat maan mukaan.)
    • Jos annoit väärän merkin ja haluat muuttaa sen, siirrä kohdistin sen kohdalle painamalla image tai image. Paina image, ja syötä sitten oikea merkki.
    • Lisää välilyönti painamalla [Tila].
  6. Paina image.