Koti > Verkko > Muita menetelmiä Brother-laitteesi määritykseen langatonta verkkoa varten > Wi-Fi Direct® -käyttö > Wi-Fi Direct -verkon määritys > Wi-Fi Direct -verkon määritys Wi-Fi Protected Setup (WPS) -asennuksen PIN-menetelmällä

Wi-Fi Direct -verkon määritys Wi-Fi Protected Setup (WPS) -asennuksen PIN-menetelmällä

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Jos mobiililaitteesi tukee Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon PIN-menetelmää, määritä Wi-Fi Direct -verkko seuraavien ohjeiden mukaisesti.
image

Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu.]. Yhdistä painamalla image.

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Verkko]. Paina OK.
    2. Valitse [Wi-Fi Direct]. Paina OK.
    3. Valitse [Ryhmän omist.]. Paina OK.
    4. Valitse [Kyllä]. Paina OK.
    5. Valitse [PIN-koodi]. Paina OK.
  3. Ota WPS PIN -määritystoiminto käyttöön mobiililaitteessasi (katso lisätietoja mobiililaitteen käyttöohjeesta), kun [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa.] tulee näkyviin. Paina image Brother-laitteessasi. Tämä käynnistää Wi-Fi Direct -asennuksen.
  4. Laite odottaa yhteyspyyntöä mobiililaitteestasi. Jos nestekidenäyttö pyytää syöttämään PIN-koodin, syötä mobiililaitteessasi näkyvä PIN laitteeseen. Paina OK-painiketta.
  5. Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty]. Wi-Fi Direct -verkon asetukset ovat nyt valmiit.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Jos mobiililaitteesi tukee Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon PIN-menetelmää, määritä Wi-Fi Direct -verkko seuraavien ohjeiden mukaisesti.
image

Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu. Yhdistä painamalla [OK].]. Yhdistä painamalla [OK].

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Ryhmän omist.]>[Päällä]>[PIN-koodi].
  2. Kun näytössä on [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa. Paina sitten [OK].], aktivoi mobiililaitteesi WPS-PIN-määritysmenetelmä (katso ohjeet mobiililaitteesi käyttöoppaasta), ja paina sitten [OK] Brother-laitteessasi.
    Tämä käynnistää Wi-Fi Direct -asennuksen.
  3. Laite odottaa yhteyspyyntöä mobiililaitteestasi. Kun [PIN-koodi] tulee näyttöön, syötä mobiililaitteessasi näkyvä PIN-koodi laitteeseen. Paina [OK].

Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty]. Wi-Fi Direct -verkon asetukset ovat nyt valmiit.