Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Faksinumeroiden tallennus > Osoitekirjan nimien tai numeroiden muuttaminen tai poistaminen

Osoitekirjan nimien tai numeroiden muuttaminen tai poistaminen

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina image (Osoitekirja).
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Voit vaihtaa numeron valitsemalla jonkin seuraavista painikkeella image tai image:
      1. Valitse [Muuta]. Paina OK.
      2. Valitse lyhytvalintanimi, johon haluat muuttaa numeron. Paina OK.

Tee seuraavat vaiheet:

1. Jos haluat muuttaa nimeä, paina image tai image valitaksesi [Nimi] ja paina sitten OK. Syötä nimi uudelleen (enintään 16 merkkiä) LCD-näytön näppäimistöllä painamalla image, image, image tai image ja valitse [OK]. Paina OK.
      2. Jos haluat muuttaa faksi- tai puhelinnumeroa, paina image tai image ja valitse [Faksi/Puhelin] ja paina sitten OK. Syötä nimi uudelleen (enintään 20 numeroa) LCD-näytön näppäimistöllä painamalla image, image, image tai image ja valitse [OK]. Paina OK.

Paina image tai image ja valitse [OK] ja paina sitten OK.

• Voit poistaa numeron painamalla image tai image valitaksesi [Poista]. Paina OK.

Tee seuraavat vaiheet:

1. Valitse lyhytvalintanimi sille, mistä haluat poistaa numeron, painamalla image tai image.
      2. Paina image tai image valitaksesi valintaruudun , joka on merkitty lyhytvalintanimellä. Paina OK..
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Faksi]>[Osoitekirja]>[Muokkaa].
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muokata nimiä ja faksi- ja puhelinnumeroita painamalla [Muuta].

Paina image tai image, kunnes näytössä on numero, jonka haluat muuttaa, ja paina sitä sitten.

• Muuta nimeä painamalla [Nimi]. Anna uusi nimi (enintään 16 merkkiä) kosketusnäytössä. Paina [OK].
      • Vaihda ensimmäinen faksi- tai puhelinnumero painamalla [Osoite 1]. Anna uusi faksi- tai puhelinnumero (enintään 20 merkkiä) kosketusnäytön avulla. Paina [OK].
      • Vaihda toinen faksi- tai puhelinnumero painamalla [Osoite 2]. Anna uusi faksi- tai puhelinnumero (enintään 20 merkkiä) kosketusnäytön avulla. Paina [OK].

Paina [OK], kun olet valmis.

image

Jos haluat muuttaa jotakin merkkiä, siirrä kohdistin muokattavan merkin kohdalle ja korosta se painamalla image tai image ja paina sitten image. Näppäile uusi merkki.

• Kun haluat poistaa numeroita, paina image tai image, kunnes näytössä on [Poista], ja paina sitä sitten.
      • Valitse poistettavat faksi- tai puhelinnumerot painamalla niitä, jolloin niihin tulee näkyviin valintamerkki, ja painamalla sitten [OK].
  3. Paina image.