Koti > Suoratulostus > Valokuvien tulostus ControlCenter4:sta (Windows)

Valokuvien tulostus ControlCenter4:sta (Windows)

Voit tulostaa ja muokata valokuvia käyttämällä erilaisia ControlCenter-ominaisuuksia.
  1. Varmista, että olet lisännyt paperikasettiin sopivaa tulostusmateriaalia.
    TÄRKEÄÄ
    • Suosittelemme käyttämään luovutusalustan kannen päällä olevaa valokuvapaperikasettia Photo (10 x 15 cm) ja Photo L (9 x 13 cm) -paperille tulostamiseen. (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
    • Saat parhaat tulokset käyttämällä Brother-paperia.
    • Kun tulostat Brotherin valokuvapaperille, aseta paperikasettiin yksi ylimääräinen arkki samaa valokuvapaperia.
  2. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos käytössäsi on Edistynyt tila, napsauta Valokuva-välilehteä ja napsauta sitten Valokuvatulostus -painiketta.
    • Jos käytössäsi on Perustila, napsauta Valokuva-välilehteä.
      image
  4. Valitse kansio, jossa tulostettava kuva sijaitsee.
    Asetus
    Kuvaus
    Oma CC4-kansio
    Oma CC4‑kansio -painikkeella voit avata ControlCenter4-kansion, joka sijaitsee tietokoneen Omat kuvatiedostot -kansiossa.
    Työpöytä
    Työpöydän painikkeella voit avata kansiopuun työpöydältä ja valita kuvia, joita haluat tulostaa.
  5. Valitse tulostettavat kuvat asettamalla valintamerkki valintaruutuun pikkukuvan alapuolella kuvienkatseluohjelmassa.
    Asetus
    Kuvaus
    Valitse kaikki
    Valitsee kaikki pikkukuvat nykyisessä näkymässä.
    Poista kaikkien valinta
    Poistaa kaikkien pikkukuvien valinnat nykyisessä näkymässä.
  6. Määritä tulostettava kopiomäärä (1–99) napsauttamalla image.
  7. Viimeistele kuvaa ennen tulostusta napsauttamalla Muokkaa.
  8. Napsauta Tulosta.
    Näyttöön tulee tulostusasetusten ikkuna.
  9. Määritä asetukset Paperikoko, Tulostusmateriaali ja Asettelu.
    image
  10. Napsauta Ominaisuudet -painiketta määrittääksesi tarvittaessa kohteet Tulostuslaatu, Väri / Harmaasävy ja Väritila. Jos haluat tulostaa aikaleiman kuvan oikeaan alakulmaan, valitse Tulostuspäivämäärä -valintaruutu.
  11. Muita tulostimen asetuksia voi muuttaa painamalla Tulostusasetukset... -painiketta. (Vain edistynyt tila)
  12. Napsauta OK.
  13. Katsele kuvaa näytöllä ennen sen tulostamista napsauttamalla Esikatselu -painiketta.
  14. Napsauta Aloita tulostus -painiketta.