Koti > Suoratulostus > Valokuvien tulostus suoraan tietovälineeltä

Valokuvien tulostus suoraan tietovälineeltä

Kun laitetta ei ole kytketty tietokoneeseen, voit tulostaa valokuvat suoraan digitaalikameran tietovälineeltä tai USB-muistitikulta, skannata asiakirjat ja tallentaa ne suoraan muistikortille tai USB-muistitikkuun. Kun laite on kytketty tietokoneeseen, voit käyttää laitteen etuosassa olevaan korttipaikkaan asetettua muistikorttia tai USB-muistitikkua tietokoneen avulla.