Koti > Verkko > Verkonhallintaohjelmisto ja apuohjelmat > Verkonhallintaohjelmistoon ja apuohjelmiin tutustuminen

Verkonhallintaohjelmistoon ja apuohjelmiin tutustuminen

BRAdmin Light (Windows)

BRAdmin Light -apuohjelma on tarkoitettu verkkoon kytkettyjen Brother-laitteiden alkuasetusten määritykseen. Tämä apuohjelma voi hakea Brotherin tuotteita verkosta, tarkastella tiloja ja määrittää perusverkkoasetuksia, kuten IP-osoitteen.

Siirry mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centeriin osoitteessa support.brother.com ja lataa BRAdmin Light.

image
  • Jos käytössä on Windows-palomuuri tai vakoiluntorjunta- tai virussovelluksen palomuuritoiminto, poista ne käytöstä väliaikaisesti. Kun olet varma, että voit tulostaa, määritä ohjelmiston asetukset ohjeiden mukaisesti.

BRAdmin Professional (Windows)

BRAdmin Professional on apuohjelma, joka mahdollistaa verkossa toimivien Brother-laitteiden kattavamman hallinnan. Tällä apuohjelmalla voidaan hakea Brother-tuotteita verkossasi ja tarkistaa laitteen tilan selkeän, Windows Explorer -tyylisen ruudun avulla, joka vaihtaa väriä jokaisen laitteen tilan ilmaisemiseksi. Voit määrittää verkon ja laitteen asetukset ja päivittää laitteen laiteohjelmiston paikallisverkossasi olevalta Windows-tietokoneelta. BRAdmin Professional voi myös pitää lokia Brother-laitteiden aktiviteeteista verkossa ja lähettää lokitietoja.

image
  • Siirry mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataa Brotherin BRAdmin Professional -ohjelman uusin versio.
  • Solmun nimi: Solmun nimi näkyy nykyisessä BRAdmin Professional -ikkunassa. Solmun oletusnimi kiinteässä verkossa on ”BRNxxxxxxxxxxxx” tai langattomassa verkossa ”BRWxxxxxxxxxxxx” (jossa ”xxxxxxxxxxxx” on laitteen MAC-osoite/Ethernet-osoite).
  • Jos käytössä on Windows-palomuuri tai vakoiluntorjunta- tai virussovelluksen palomuuritoiminto, poista ne käytöstä väliaikaisesti. Kun olet varma, että voit tulostaa, määritä ohjelmiston asetukset ohjeiden mukaisesti.

Etäasetus (Windows ja Mac) (MFC-J491DW/MFC-J497DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Etäasetusohjelman avulla voit määrittää monia laite- ja verkkoasetuksia joko Windows- tai Mac-sovelluksesta. Kun etäasetusohjelma käynnistetään, Brother-laitteen asetukset ladataan automaattisesti tietokoneeseen, jossa ne tulevat näyttöön. Jos muutat asetuksia, voit siirtää ne suoraan laitteeseen.

image

Windows

Tätä apuohjelmaa voidaan käyttää joko USB- tai verkkoyhteyden kanssa.

Mac

• Siirry laitemallisi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataa etäasetus.
  • Tätä apuohjelmaa voidaan käyttää USB-yhteyden kanssa.