Koti > Faksi > Faksiraportit > Faksiraportin tulostusaikavälin asettaminen

Faksiraportin tulostusaikavälin asettaminen

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Laitteen voi asettaa tulostamaan faksiraportin tietyin väliajoin (joka 50. faksin jälkeen, 6, 12 tai 24 tunnin välein tai 2 tai 7 päivän välein).
image
(MFC-J491DW/MFC-J497DW)

Kun käytössä on laitteen automaattinen sammutus ja laite sammuu ennen valittua ajanjaksoa, laite tulostaa faksiraportin ja tyhjentää sitten kaikki faksityöt raportin muistista.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Raporttiaset.]. Paina OK.
    3. Valitse [Yhteysrap.väli]. Paina OK.
    4. Valitse [Yhteysrap.väli] vielä kerran. Paina OK.
  3. Valitse aikaväli painamalla image tai image. Paina OK.
    • 6, 12 tai 24 tuntia tai 2 tai 7 päivää

Laite tulostaa raportin valituin välein ja tyhjentää sitten kaikki faksityöt raportin muistista. Jos muisti täyttyy, kun siihen tallennetaan 200 työtä ennen kuin valittu aika on kulunut, laite tulostaa faksiraportin aikaisemmin ja tyhjentää sitten kaikki faksityöt muistista. Jos haluat ylimääräisen raportin ennen valittua tulostusajankohtaa, voit tulostaa sen poistamatta töitä.

• Joka 50. faksi

Laite tulostaa raportin, kun se on tallentanut 50 faksityötä.

4. Jos valitsit 6, 12, 24 tuntia, 2 tai 7 päivää, paina image tai image ja valitse [Kello]. Paina sitten OK. Anna kellonaika valintanäppäimistöllä. Paina OK.
  5. Jos valitsit [7 päivän välein], paina image tai image ja valitse [Päivä]. Paina sitten OK. Valitse seitsemän päivän laskurin ensimmäinen päivä painamalla image tai image. Paina OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Raporttiaset.]>[Yhteysrap.väli].
  2. Paina [Yhteysrap.väli].
  3. Valitse aikaväli painamalla image tai image.
    • 6, 12 tai 24 tuntia tai 2 tai 7 päivää

Laite tulostaa raportin valituin välein ja tyhjentää sitten kaikki faksityöt raportin muistista. Jos muisti täyttyy, kun siihen tallennetaan 200 työtä ennen kuin valittu aika on kulunut, laite tulostaa faksiraportin aikaisemmin ja tyhjentää sitten kaikki faksityöt muistista. Jos haluat ylimääräisen raportin ennen valittua tulostusajankohtaa, voit tulostaa sen poistamatta töitä.

• Joka 50. faksi

Laite tulostaa raportin, kun se on tallentanut 50 faksityötä.

4. Jos valitsit 6, 12, 24 tuntia, 2 tai 7 päivää, paina [Kello] ja anna kellonaika kosketusnäytössä. Paina [OK].
  5. Jos valitsit [7 päivän välein], paina [Päivä]. Paina image tai image, kunnes näytössä on valinta [Joka maanantai], [Joka tiistai], [Joka keskiviikko], [Joka torstai], [Joka perjantai], [Joka lauantai] tai [Joka sunnuntai], ja paina sitten päivää, josta seitsemän päivän laskeminen aloitetaan.
  6. Paina image.