Koti > Faksi > PC-FAX > PC-FAX Windows-käyttöjärjestelmässä > Faksien vastaanotto tietokoneella (Windows) > Faksien vastaanotto PC-FAX-vastaanotto-ohjelmalla (Windows)

Faksien vastaanotto PC-FAX-vastaanotto-ohjelmalla (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Brotherin PC-FAX-vastaanotto-ohjelman avulla voit tarkastella fakseja ja tallentaa niitä tietokoneeseen. Se asennetaan automaattisesti Brother-ohjelmiston ja -ohjainten asennuksen yhteydessä, ja se toimii paikallisissa tai verkkoympäristöön liitetyissä laitteissa.
  • PC-FAX-vastaanotto tukee vain mustavalkoisia fakseja. Kun vastaanotat värillisen faksin, laite tulostaa värillisen faksin, mutta se ei lähetä faksia tietokoneeseesi.

Kun kytket tietokoneen pois päältä, laite jatkaa faksien vastaanottoa ja tallennusta Brother-laitteen muistiin. Laitteen nestekidenäytössä näkyy tallennettujen faksien määrä. Kun käynnistät tämän sovelluksen, ohjelmisto siirtää kaikki vastaanotetut faksit tietokoneeseen samalla kertaa. Voit ottaa käyttöön varmuuskopiotulostuksen, jonka avulla laite voi tulostaa kopion faksista, ennen kuin faksi lähetetään tietokoneelle tai ennen kuin tietokone sammutetaan. Voit määrittää varmuuskopiotulostusasetukset Brother-laitteestasi.