Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Asiakirjan lataus ja tallennus ulkoiseen muistilaitteeseen Brother Web Connectin avulla

Asiakirjan lataus ja tallennus ulkoiseen muistilaitteeseen Brother Web Connectin avulla

Vastaavat mallit:DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
JPEG-, PDF- ja Microsoft Office -tiedostoja voi ladata palvelusta ja tallentaa suoraan laitteeseen liitettyyn tietovälineeseen. Voit ladata myös asiakirjoja, jotka muut käyttäjät ovat lähettäneet palveluun jaettaviksi, jos sinulla on kyseisten asiakirjojen katseluoikeudet. Joissakin palveluissa vieraskäyttäjät voivat katsella julkisia asiakirjoja. Jos käytät palvelua tai tiliä vieraskäyttäjänä, voit tarkastella asiakirjojen omistajien julkisiksi määrittämiä asiakirjoja eli asiakirjoja, joilla ei ole katselurajoituksia.
  • Varmista, että muistikortissa tai USB-muistitikussa on tarpeeksi vapaata tilaa.
  • Jotta voit ladata toisten käyttäjien asiakirjoja, tarvitset kyseisen käyttäjän albumien tai asiakirjojen käyttöoikeudet.
  • USB-muistitikku on käytettävissä vain joissakin malleissa.
  • Ladatut tiedostot nimetään uudelleen tallennuspäivämäärän mukaan. Ensimmäinen 1.7. tallennettu kuva saa esimerkiksi nimen 07010001.jpg. Alueasetus määrää tiedoston nimessä käytetyn päivämäärämuodon.
  • Kuvat tallennetaan tallennusvälineen juurihakemistossa sijaitsevaan BROTHER-kansioon.
TÄRKEÄÄ
ÄLÄ irrota muistikorttia tai USB-muistitikkua, kun Brother-laite käyttää tietovälinettä. Muuten kortti, USB-muistitikku tai muistikorttiin tallennetut tiedot voivat vahingoittua.
  1. Avaa tietovälinepaikan kansi.
  2. Aseta muistikortti tai USB-muistitikku laitteeseen.
    Nestekidenäyttö päivittyy automaattisesti.
  3. Tuo [WWW] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [WWW]-painiketta.
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  4. Hae näyttöön palvelu, joka isännöi ladattavaa asiakirjaa painamalla image tai image.

Paina palvelun nimeä.

5. Tee jokin seuraavista:
    • Kun haluat kirjautua palveluun, tuo tilisi nimi näkyviin painamalla image tai image ja paina sitä. Jos PIN-koodin syöttönäyttö avautuu, anna nelinumeroinen PIN ja paina [OK].
    • Kun haluat käyttää palvelua vieraskäyttäjänä, tuo näkyviin [Käytä vieraskäytt.] painamalla image tai image, ja paina sitten valintaa. Kun palvelun vieraskäyttöä koskevat tiedot tulevat näytölle, paina [OK].

6. Tuo [Lataa: Media] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [Lataa: Media]-painiketta.
    image
    • Jos käytät palvelua vieraskäyttäjänä, kirjoita tai valitse sen käyttäjän tilin nimi, jonka asiakirjoja haluat ladata.
  7. Suorita tämä toimenpide näytöllä olevien ohjeiden mukaan.
    image
    • Albumi on asiakirjojen kokoelma. Albumista käytetty nimitys saattaa kuitenkin vaihdella käytetyn palvelun mukaan. Jos käytät Evernote®-palvelua, sinun on valittava muistikirja ja sitten muistiinpano.
    • Joissakin palveluissa asiakirjoja ei tarvitse tallentaa albumeihin. Valitse asiakirjat, joita ei ole tallennettu albumeihin, valitsemalla [Kts. lajitt. tied.] tai [Kts. lajitt. kuv.]. Et voi ladata muiden käyttäjien asiakirjoja, ellei asiakirjoja ole tallennettu albumiin.