Wi-Fi Direct -verkon manuaalinen määritys

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Jos mobiililaitteesi ei tue Wi-Fi Direct- tai WPS-toimintoa, Wi-Fi Direct -verkko on määritettävä manuaalisesti.
  1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Verkko]. Paina OK.
    2. Valitse [Wi-Fi Direct]. Paina OK.
    3. Valitse [Manuaalinen]. Paina OK.
  3. Laite näyttää SSID-nimeä ja salasanaa kolmen minuutin ajan. Siirry langattoman verkon asetusnäytölle mobiililaitteessasi ja syötä SSID-nimi sekä salasana.
  4. Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty]. Wi-Fi Direct -verkon asetukset ovat nyt valmiit.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Jos mobiililaitteesi ei tue Wi-Fi Direct- tai WPS-toimintoa, Wi-Fi Direct -verkko on määritettävä manuaalisesti.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Manuaalinen].
  2. Laite näyttää SSID-nimen ja salasanan. Siirry langattoman verkon asetusnäytölle mobiililaitteessasi ja syötä SSID-nimi sekä salasana.

Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty]. Wi-Fi Direct -verkon asetukset ovat nyt valmiit.