Koti > Rutiinihuolto > Mustekasettien vaihtaminen

Mustekasettien vaihtaminen

Brother-laitteessa on värin pistelaskin. Värin pistelaskin seuraa automaattisesti kaikkien neljän värikasetin väriaineen määrää. Kun laite havaitsee, että väriaine alkaa loppua, laite näyttää viestin.

Nestekidenäyttö näyttää, minkä värikasetin väriaine on vähissä tai mikä kasetti on vaihdettava. Vaihda värikasetit oikeassa järjestyksessä noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

Vaikka laite ilmoittaa, että värikasetti on vaihdettava, kasetissa on vielä vähän väriainetta jäljellä. Kasetissa on oltava vähän väriainetta, jotta tulostuspää ei kuivu ja vahingoitu.

HUOMIO
Jos väriainetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi vedellä ja pyydä tarvittaessa lääkärin apua.
TÄRKEÄÄ

Brother suosittelee ehdottomasti, ettet täytä laitteen mukana toimitettuja värikasetteja uudelleen. On erittäin suositeltavaa käyttää ainoastaan aitoja Brotherin alkuperäisiä värikasetteja. Mahdollisesti yhteensopimattomien väriaineiden ja/tai värikasettien käyttö tai käytön yritys Brother-laitteessa voi vahingoittaa laitetta ja/tai johtaa epätyydyttävään tulostuslaatuun. Takuu ei kata mitään ongelmia, jotka johtuvat luvattomien kolmannen osapuolen musteiden ja/tai värikasettien käytöstä. Voit suojella investointiasi ja nauttia parhaista mahdollisista käyttötuloksista Brother-laitteellasi käyttämällä Brotherin aitoja värikasetteja.

1. Avaa värikasetin kansi (1).
    Jos yksi tai useampi värikasetti on vaihdettava, nestekidenäytössä näkyy [Vain MV tulostus], [Vain 1-puolinen MV-tulostus] tai [Vaihda muste].
    image
    image

Jos musta kasetti on tyhjä, ainoa esiin tuleva viesti on [Vaihda muste]. Sinun on vaihdettava musta kasetti.

2. Vapauta nestekidenäytössä mainitun värinen värikasetti painamalla lukon vapautusvipua ja poista kasetti laitteesta kuvan mukaan.
    image
    image
  3. Avaa nestekidenäytössä mainitun värin uusi värikasettipakkaus ja poista kasetti pakkauksesta.
    TÄRKEÄÄ
    • ÄLÄ kosketa merkittyä (1) värikasetin aluetta. Jos teet niin, laite ei ehkä havaitse värikasettia.
      image
    • Ravista nopeasti vain mustaa värikasettia vaakasuunnassa 15 kertaa kuvan mukaan ennen sen asettamista laitteeseen.
      image
  4. Aseta värikasetti tarrassa olevan nuolen suuntaisesti.
    Jokaisella värillä on oma oikea paikkansa.
    image
  5. Työnnä varovasti värikasetin takaosaa, jossa lukee "PUSH" (Työnnä), kunnes värikasetti lukittuu paikalleen. Sulje sitten värikasetin kansi.
    image
    Laite nollaa värin pistelaskimen automaattisesti.

image

Jos nestekidenäytössä näkyy [Ei mustekasettia] tai [Ei tunnista] värikasetin asennuksen jälkeen, tarkista, että värikasetti on asennettu asianmukaisesti. Irrota värikasetti ja asenna se hitaasti uudelleen, kunnes se lukittuu paikalleen.

TÄRKEÄÄ
  • ÄLÄ ravista värikasetteja. Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se heti pois saippualla tai puhdistusaineella.
  • ÄLÄ poista värikasetteja laitteesta, ellei niitä tarvitse vaihtaa; laite ei tunnista jäljellä olevan väriaineen määrää.
  • ÄLÄ kosketa värikasettien asetuspaikkoja; väriaine saattaa joutua iholle.
  • Jos värikasetti asennetaan väärään paikkaan ja väriaineiden värit sekoittuvat, nestekidenäytössä on viesti [Väärä musteen väri].

Tarkista, mitkä värikasetit eivät vastaa paikkansa väriä, ja siirrä nämä kasetit oikeille paikoilleen.

• Kun olet avannut värikasetin, asenna se laitteeseen ja käytä se loppuun kuuden kuukauden kuluessa asennuksesta. Käytä avaamattomat värikasetit pakkaukseen merkittyyn käyttöpäivään mennessä.
  • ÄLÄ pura tai avaa värikasettia, koska muste voi valua ulos.