Koti > Vianetsintä > Brother-laitteen asetusten palautus > Nollaustoimintojen esittely

Nollaustoimintojen esittely

TÄRKEÄÄ
(MFC-J491DW/MFC-J497DW)

Kun nollaat laitteen asetukset, laitteen muistiin tallennetut faksit saatetaan poistaa. Voit siirtää faksit tietokoneeseen tai toiseen faksilaitteeseen ennen laitteen asetusten nollausta, jotta et menetä tärkeitä viestejä.

Käytettävissä ovat seuraavat asetusten palautustoiminnot:

1. [Koneen nollaus]

Voit nollata kaikki muuttamasi laitteen asetukset, kuten päivämäärän ja kellonajan ja soittokerrat.

Osoitekirja, faksiraportit ja valittujen numeroiden historia säilyvät. (MFC-mallit)

2. [Verkko]

Voit palauttaa tulostuspalvelimen alkuperäiset oletusasetukset, kuten salasana- ja IP-osoitetiedot.

3. [Osoitekirja ja faksi] (MFC-mallit)

Osoitekirja ja faksi nollaa seuraavat asetukset:

• Osoitekirja ja ryhmäasetukset
    • Muistissa olevat ohjelmoidut faksityöt (MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Ajastettu faksi ja ajastettu keräyslähetys

• Nimitunnus

Nimi ja numero

• Kaukofaksitoiminnot (MFC-J890DW/MFC-J895DW)
    • Raportti

Lähetyksen vahvistusraportti, osoitekirja ja faksiraportti

• Historia

Soittajan tunnistushistoria *1 ja lähtevä puhelu

• Muistissa olevat faksit
  4. [Kaikki asetukset]

Kaikkien asetusten palautustoiminnolla voit palauttaa kaikki laitteen asetukset tehdasasetuksiin.

Brother suosittelee, että näin tehtäisiin erityisesti laitteen hävittämisen yhteydessä.

image

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Irrota liitäntäkaapeli, ennen kuin valitset [Verkko] tai [Kaikki asetukset].

(Ei saatavilla Suomessa)