Koti > Suoratulostus > Valokuvien kopiointi tietovälineestä tietokoneeseen > Valokuvien kopiointi tietovälineestä paikallisen yhteyden kautta

Valokuvien kopiointi tietovälineestä paikallisen yhteyden kautta

Vastaavat mallit:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Voit kopioida valokuvat tietovälineestä tietokoneeseen, kun tietoväline on kytketty tietokoneeseen paikallisesti (USB:n kautta).
  1. Avaa laitteen tietovälineen liittimen suojus.
  2. Aseta muistikortti tai USB-muistitikku laitteeseen.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • ( Windows)

Kun käytössä on Windows Explorer, kaksoisnapsauta Siirrettävä levy-kuvaketta.

• (Mac)

Kaksoisosoita siirrettävän levyn kuvaketta.

image
    Jos annat nimen tietovälineelle, näytössä näkyy kyseinen nimi.
    Tietovälineellä olevat tiedostot ja kansiot näkyvät tietokoneen näytöllä.
  4. Voit muokata tiedostoa ja tallentaa sen tietokoneen toiseen levyasemaan.
  5. Poistu kaikista sovelluksista, jotka käyttävät tietovälineelle tallennettuja tietoja.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • ( Windows)

Kun käytössä on Windows Explorer, napsauta siirrettävän levyn kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

• (Mac)

Vedä siirrettävän levyn kuvake Roskakori-kuvakkeeseen.

7. Odota, että Brother-laite on lopettanut tietovälineen käytön, ennen kuin irrotat tietovälineen.
    TÄRKEÄÄ

ÄLÄ irrota tietovälinettä, kun Brother-laite käyttää tietovälinettä. Muuten tietoväline tai tietovälineeseen tallennetut tiedot voivat vahingoittua.

Jos irrotat tietovälineen, kun Brother-laite käyttää sitä, sinun pitää käynnistää tietokone uudelleen, ennen kuin asetat saman tietovälineen laitteeseen. Jos et käynnistä tietokonetta uudelleen, tietovälineen tiedot voivat tuhoutua.