Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Paperiasetukset > Paperikoon ja paperityypin vaihtaminen

Paperikoon ja paperityypin vaihtaminen

Aseta paperikoon ja paperityypin asetukset paperikasetille.
  • Saat parhaan tulostuslaadun, kun valitset käytettävän paperityypin laitteesta.
  • Kun muutat paperikasetissa olevan paperin kokoa, nestekidenäytön paperikoon asetusta on muutettava samanaikaisesti.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK.
    2. Valitse [Paperityyppi]. Paina OK.
    3. Valitse [Tav. paperi], [Mustesuihkupap.], [Brother BP71] tai [Muu kiiltävä]. Paina OK.
    4. Valitse [Paperikoko]. Paina OK.
    5. Valitse haluamasi paperikokovaihtoehto, ja paina sitten OK.
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
    image
    Laite syöttää tulostetut arkit tekstipuoli ylöspäin laitteen etupuolella olevaan paperikasettiin. Kun tulostat kiiltävälle paperille, poista jokainen arkki kasetilta heti tulostuksen jälkeen. Näin vältät tekstin tahraantumisen ja paperitukokset.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. (MFC-J890DW/MFC-J895DW) Paina image [Asetukset]>[Kasettiaset.].
  2. (DCP-J772DW/DCP-J774DW) Paina image [Asetukset].
  3. Paina [Paperityyppi].
  4. Tuo näyttöön paperityyppivaihtoehdot painamalla image tai image ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
  5. Paina [Paperikoko].
  6. Tuo näyttöön paperikokovalinnat painamalla image tai image, ja paina sitten haluamaasi valintaa.
  7. Paina image.
    image
    Laite syöttää tulostetut arkit tekstipuoli ylöspäin laitteen etupuolella olevaan paperikasettiin. Kun tulostat kiiltävälle paperille, poista jokainen arkki kasetilta heti tulostuksen jälkeen. Näin vältät tekstin tahraantumisen ja paperitukokset.