Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Mac) > Tulostusasetukset (Mac)

Tulostusasetukset (Mac)

Sivun asetus

Sivun asetus
  1. Paperikoko
    Valitse käytettävä paperikoko. Voit joko valita vakiopaperikoon tai luoda mukautetun paperikoon.
  2. Suunta
    Valitse tulosteen suunta (pysty tai vaaka).

Jos sovelluksessasi on samanlainen asetus, suosittelemme, että määrität suunnan sovelluksessa.

3. Skaalaus
    Suurenna tai pienennä asiakirjan sivuja sopimaan valittuun paperikokoon kirjoittamalla arvo kenttään.

Asettelu

Asettelu
  1. Sivuja arkille
    Valitse yhdelle paperiarkille tulostettavien sivujen määrä.
  2. Asemointi
    Valitse sivujärjestys, kun tulostetaan useita sivuja yhdelle paperiarkille.
  3. Reunus
    Valitse käytetty reunatyyppi, kun tulostetaan useita sivuja yhdelle paperiarkille.
  4. Kaksipuolisuus
    Valitse, tulostetaanko paperin molemmille puolille.
  5. Käännä sivun suuntaus
    Käännä tulostettua kuvaa 180 astetta valitsemalla tämä asetus.
  6. Vaakapeilikuva
    Käännä tulostettu kuva sivulla vaakasuunnassa vasemmalta oikealle valitsemalla tämä asetus.

Paperin käsittely

Paperin käsittely
  1. Järjestä sivut
    Tulosta useiden sivujen asiakirjojen sarjoja alkuperäisessä sivujärjestyksessä valitsemalla tämä asetus. Kun tämä asetus on valittuna, ensin tulostetaan kaikki asiakirjan sivut järjestyksessä ja sitten tulostetaan koko sarja uudelleen valitun kopiomäärän mukaan. Jos tämä asetus ei ole valittuna, kaikki kopiot asiakirjan kustakin sivusta tulostetaan ennen seuraavan sivun tulostamista.
  2. Sivujärjestys
    Valitse sivujärjestys.
  3. Sovita paperikokoon
    Suurenna tai pienennä asiakirjan sivuja sopimaan valittuun paperikokoon valitsemalla tämä asetus.
  4. Kohdepaperin koko
    Valitse paperikoko tulostusta varten.
  5. Skaalaa vain pienemmäksi
    Valitse tämä asetus, jos haluat pienentää asiakirjan sivujen kokoa, kun sivut ovat liian suuria valitulle paperikoolle. Jos tämä asetus on valittu ja asiakirja on muotoiltu paperille, joka on pienempi kuin käytettävä paperi, asiakirja tulostetaan alkuperäisessä koossa.

Tulostusasetukset

Tulostusasetukset
  1. Tulostusmateriaali
    Valitse käytettävä tulostusmateriaali. Laite säätää tulostusasetuksia automaattisesti valitun tulostusmateriaalin mukaan parhaan tulostusjäljen tuottamiseksi.
  2. Hitaasti kuivuva paperi
    Valitse tämä asetus, jos käytössä on tavallinen paperityyppi, jossa muste kuivuu hitaasti. Tämä asetus voi aiheuttaa jonkin verran tekstin epäterävyyttä.
  3. Tulostuslaatu
    Valitse haluttu tulostuksen erottelutarkkuus. Koska tulostuslaatu- ja nopeus ovat sidoksissa toisiinsa, mitä korkeampi on laatu, sitä pitempään asiakirjan tulostus kestää.
  4. Väri / Harmaasävy
    Valitse värillinen tai harmaasävyn tulostus. Tulostusnopeus on suurempi harmaasävyn tilassa kuin värillisessä tilassa. Jos asiakirja on värillinen ja valitset harmaasävyn tilan, asiakirja tulostetaan käyttämällä 256 harmaasävyn tasoa.
  5. Lisäasetukset
    Muuta tiedonsiirtotilaa
    Paranna tulostuslaatua tai tulostusnopeutta valitsemalla tulostustietojen tiedonsiirtotila.
    Vähennä tahroja
    Jotkin tulostetyypit tarvitsevat ehkä enemmän kuivumisaikaa. Vaihda tämä asetus, jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia.
    Muut tulostusasetukset
    Paperipaksuus
    Valitse sopiva paperin paksuus.
    Kaksisuuntainen tulostus
    Suurenna tulostusnopeutta valitsemalla tämä asetus. Kun tämä asetus on valittuna, tulostuspää tulostaa molempiin suuntiin. Kun tätä asetusta ei ole valittu, tulostuspää tulostaa vain yhteen suuntaan, jolloin tulosteet ovat parempilaatuisia, mutta tulostus on hitaampaa.

Joskus tulostuspään liike voi vaihdella ympäristön olosuhteiden mukaan. Tämä voi olla nähtävissä, kun tulostat pystyviivoja eivätkä ne kohdistu. Jos tällainen ongelma esiintyy, poista kaksisuuntainen tulostustoiminto käytöstä.

Väriasetukset

Väriasetukset
  1. Väritila
    Valitse haluamasi väritila.
  2. Värien lisäasetukset
    Näytä värien lisäasetukset napsauttamalla ilmoituskolmiota. Valitse värien parannuksen valintaruutu ja aseta sitten vaihtoehdot liukusäätimillä. Tämä prosessi voi kestää useita minuutteja kuvan koon ja tietokoneen suorituskyvyn mukaan.