Koti > Verkko > Muita menetelmiä Brother-laitteesi määritykseen langatonta verkkoa varten > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon PIN-menetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon PIN-menetelmää

Jos langaton LAN-tukiasema/reititin tukee WPS-toimintoa, voit määrittää langattoman verkon asetukset PIN (Personal Identification Number) -menetelmällä.

PIN-menetelmä on yksi Wi-Fi Alliance® -yhtiön kehittämistä yhteydenottomenetelmistä. Langaton verkko ja sen suojausasetukset voidaan määrittää lähettämällä kirjautujan (Brother-laite) luoma PIN-koodi rekisterinpitäjään (langatonta lähiverkkoa hallitseva laite). Lisätietoja WPS-tilan käytöstä on langattoman tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.

Tyyppi A
Kytkentä, kun langaton LAN-tukiasema/reititin (1) toimii rekisterinpitäjän sijaisena.
image
Tyyppi B
Kytkentä, kun toista laitetta (2), kuten tietokonetta, käytetään rekisterinpitäjänä.
image
image
WPS-asetusta tukevat reitittimet tai tukiasemat merkitään tällä symbolilla:
image

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Verkko]. Paina OK.
    2. Valitse [WLAN]. Paina OK.
    3. Valitse [WPS ja PIN-koodi]. Paina OK.
  3. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön?], paina image.
    Langaton asennusohjelma käynnistyy. Voit peruuttaa painamalla image-painiketta.
  4. Nestekidenäytössä näkyy kahdeksanmerkkinen PIN-koodi, ja laite aloittaa WLAN-tukiaseman/reitittimen hakemisen.
  5. Käytä verkkoon yhdistettyä tietokonetta ja kirjoita selaimesi osoiteriville rekisterinpitäjänä käytettävän laitteen IP-osoite. (Esimerkki: http://192.168.1.2)
  6. Siirry WPS-asetussivulle, syötä PIN-koodi ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    image
    • Rekisterinpitäjänä on yleensä langaton LAN-tukiasema/reititin.
    • Asetussivu vaihtelee langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen merkin mukaan. Lisätietoja on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
Jos tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 ja se toimii rekisterinpitäjänä, toimi seuraavasti:
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Laitteet ja tulostimet>Lisää laite .

• Windows 8

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkorivi tulee näkyviin, napsauta Asetukset>Ohjauspaneeli>Laitteisto ja äänet>Laitteet ja tulostimet>Lisää laite.

• Windows 10

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

image
    • Jos haluat käyttää Windows 7-, Windows 8- tai Windows 10 -tietokonetta rekisterinpitäjänä, se on rekisteröitävä verkkoon etukäteen. Lisätietoja on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
    • Jos käytät tietokoneesi käyttöjärjestelmää Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 rekisterinpitäjänä, voit asentaa tulostinohjaimen langattoman verkon määrityksen jälkeen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Voit asentaa laitteen käyttöön tarvittavan Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti -kohteen asettamalla Brother-asennuslevyn tietokoneeseen tai siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com.
  2. Valitse laite ja napsauta Seuraava.
  3. Anna laitteen nestekidenäytöllä näkyvä PIN-koodi ja napsauta sitten Seuraava.
  4. (Windows 7) Valitse verkkosi ja valitse sitten Seuraava.
  5. Napsauta Sulje.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[WLAN]>[WPS ja PIN-koodi].
  2. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön?], paina [Kyllä].
    Langaton asennusohjelma käynnistyy. Peruuta asetukset painamalla [Ei].
  3. Nestekidenäytössä näkyy kahdeksanmerkkinen PIN-koodi, ja laite aloittaa WLAN-tukiaseman/reitittimen hakemisen.
  4. Käytä verkkoon yhdistettyä tietokonetta ja kirjoita selaimesi osoiteriville rekisterinpitäjänä käytettävän laitteen IP-osoite. (Esimerkki: http://192.168.1.2)
  5. Siirry WPS-asetussivulle, syötä PIN-koodi ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    image
    • Rekisterinpitäjänä on yleensä langaton LAN-tukiasema/reititin.
    • Asetussivu vaihtelee langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen merkin mukaan. Lisätietoja on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
Jos tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 ja se toimii rekisterinpitäjänä, toimi seuraavasti:
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Laitteet ja tulostimet>Lisää laite .

• Windows 8

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkorivi tulee näkyviin, napsauta Asetukset>Ohjauspaneeli>Laitteisto ja äänet>Laitteet ja tulostimet>Lisää laite.

• Windows 10

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

image
    • Jos haluat käyttää Windows 7-, Windows 8- tai Windows 10 -tietokonetta rekisterinpitäjänä, se on rekisteröitävä verkkoon etukäteen. Lisätietoja on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
    • Jos käytät tietokoneesi käyttöjärjestelmää Windows 7, Windows 8 tai Windows 10 rekisterinpitäjänä, voit asentaa tulostinohjaimen langattoman verkon määrityksen jälkeen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Voit asentaa laitteen käyttöön tarvittavan Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti -kohteen asettamalla Brother-asennuslevyn tietokoneeseen tai siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com.
  2. Valitse laite ja napsauta Seuraava.
  3. Anna laitteen nestekidenäytöllä näkyvä PIN-koodi ja napsauta sitten Seuraava.
  4. (Windows 7) Valitse verkkosi ja valitse sitten Seuraava.
  5. Napsauta Sulje.