Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -toiminnolla käytettävät online-palvelut

Brother Web Connect -toiminnolla käytettävät online-palvelut

Brother Web Connectin avulla voit käyttää Brother-laitteesi verkkopalveluja. Jotkut näistä verkkopalveluista tarjoavat yritysversioita.

Jotta voit käyttää Brother Web Connect -toimintoa, sinulla on oltava tili online-palvelussa, jota haluat käyttää. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, siirry tietokoneella palvelun WWW-sivustoon ja luo tili.

Brother Creative Center -palvelun käyttö ei edellytä tilin luontia. (Brother CreativeCenter on käytettävissä vain joissakin malleissa.)

Google Drive™
Verkkopohjainen asiakirjojen tallennus-, muokkaus-, jako- ja synkronointipalvelu.
URL: drive.google.com
Evernote®
Verkkopohjainen tiedostojen tallennus- ja hallintapalvelu.
URL: www.evernote.com
Dropbox
Verkkopohjainen tiedostojen tallennus-, jako- ja synkronointipalvelu.
URL: www.dropbox.com
OneDrive
Verkkopohjainen tiedostojen tallennus-, jako- ja hallintapalvelu.
WWW-osoite: https://onedrive.live.com
Box
Verkkopohjainen asiakirjojen muokkaus- ja jakamispalvelu.
URL: www.box.com
OneNote
Verkkopohjainen asiakirjojen muokkaus- ja jakamispalvelu.
URL: www.onenote.com
Brother Creative Center
WWW-sivusto, joka tarjoaa erilaisia Brother-laitteella tulostettavia malleja, kuten tervehdyskortit, lehtiset ja kalenterit. (saatavana vain tietyissä maissa ja tietyille malleille)
www.brother.com/creativecenter

Lisätietoja näistä palveluista on niiden omissa WWW-sivustoissa.

Seuraava taulukko sisältää tiedostotyypit, joita voi käyttää kunkin Brother Web Connect -ominaisuuden kanssa:

Käytettävissä olevat palvelut

Google Drive™

Evernote®

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

Brother Creative Center

Kuvien lataaminen palvelusta tulostusta tai tallennusta varten

(DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW)

JPEG

PDF

DOC

DOCX

XLS

XLSX

PPT

PPTX

JPEG

PDF

DOC

DOCX

XLS

XLSX

PPT

PPTX

(Vain tulostus)

Skannattujen kuvien lähettäminen palveluun

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

-

Tietovälineeseen tallennettujen kuvien lähettäminen palveluun

(DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW)

JPEG

-

-

Faksien edelleenlähettäminen online-palveluun

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

JPEG

PDF

TIFF

JPEG

PDF

TIFF

-

image
  • Palvelujen saatavuus vaihtelee maittain.
  • Hong Kong, Taiwan ja Korea

Brother Web Connect tukee vain englanninkielisiä tiedostoja. Paikallisella kielellä nimettyjä tiedostoja ei ladata.