Koti > Suojaus > Laitteen asetusten lukitseminen > Tietoja lähetyslukon käyttämisestä > Lähetyksen lukitustoiminnon asettaminen päälle/pois päältä

Lähetyksen lukitustoiminnon asettaminen päälle/pois päältä

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW
  1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Muut asetukset]. Paina OK.
    3. Valitse [Lähetyks. esto]. Paina OK.
    4. Valitse [Aseta läh. esto]. Paina OK.
  3. Anna rekisteröity nelinumeroinen salasana. Paina OK.
    Laite siirtyy offline-tilaan ja nestekidenäytössä näkyy [Läh. estotila].
    image

Lähetyslukon kytkeminen pois päältä:

1. Paina Menu (Valikko).
    2. Anna nykyinen nelinumeroinen salasana ja paina sitten OK.

Jos annat väärän salasanan, nestekidenäytössä näkyy [Väärä tunnussana] ja se pysyy offline-tilassa. Laite pysyy lähetyslukon tilassa, kunnes annetaan oikea salasana.