Druk gescande gegevens af met de Startmodus van ControlCenter4 (Windows)

Een document op uw apparaat van Brother scannen en vervolgens exemplaren afdrukken met de functies van de printerdriver die beschikbaar zijn in ControlCenter4.
  1. Scan een document.
  2. Klik op Afdrukken.
    image
    1. Toont welke beelden momenteel zijn geselecteerd.
    2. Klik op de knop Eigenschappen om specifieke printerinstellingen te wijzigen.
    3. Selecteer de opties Papierformaat, Mediatype en Lay-out. De huidige instellingen worden door een blauw vierkant omringd.
  3. Configureer de afdrukinstellingen en klik vervolgens op de knop Afdrukken starten.