Home > ControlCenter > ControlCenter4 (Windows) > Stel het Brother-apparaat in met ControlCenter4 (Windows)

Stel het Brother-apparaat in met ControlCenter4 (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
image
Als Beveiligd functieslot is ingeschakeld, kunt u Remote Setup niet gebruiken.
  1. Klik op het pictogram image (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open.
  2. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
  3. Klik op de knop Remote Setup.
  4. Configureer de instellingen als nodig.
    image
    Exporteren
    Klik om de huidige configuratie-instellingen naar een bestand op te slaan.
    image
    Klik op Exporteren om uw adresboek of alle instellingen voor uw machine op te slaan.
    Importeren
    Klik om een bestand te importeren en de instellingen te lezen.
    Afdrukken
    Klik om de geselecteerde items op de machine af te drukken. U kunt de gegevens niet afdrukken tot deze naar de machine zijn geüpload. Klik op Toepassen om de nieuwe gegevens naar de machine te uploaden en klik vervolgens op Afdrukken.
    OK
    Klik om het uploaden van gegevens naar de machine te starten en verlaat vervolgens het programma Remote Setup. Als een foutmelding verschijnt, bevestig dan dat uw gegevens correct zijn en klik vervolgens op OK.
    Afbreken
    Klik om het programma Remote Setup te verlaten zonder gegevens naar de machine te uploaden.
    Toepassen
    Klik om gegevens naar de machine te uploaden zonder het programma Remote Setup te verlaten.
  5. Klik op OK.
  • Als uw computer door een firewall is beschermd en u Remote Setup niet kunt gebruiken, moet u mogelijk de instellingen van de firewall configureren om communicatie via poortnummer 137 en 161 mogelijk te maken.
  • Als u de Windows Firewall gebruikt en de software en drivers van Brother vanaf de installatieschijf heeft geïnstalleerd, zijn de benodigde firewall-instellingen al ingesteld.