Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Mac) > Scannen met behulp van TWAIN-compatibele toepassingen (Mac)

Scannen met behulp van TWAIN-compatibele toepassingen (Mac)

U kunt ook scannen met TWAIN-compatibele toepassingen. Raadpleeg de handleiding van uw toepassing voor meer informatie over de scanprocedure.

Als u de Brother TWAIN-driver wilt gebruiken, gaat u naar de pagina Downloads van uw model in het Brother Solutions Center via support.brother.com en downloadt u Scannerdriver.

1. Start uw grafische toepassing en selecteer de scanfunctie.
    Het dialoogvenster voor de installatie van de scanner verschijnt.
    image
  2. Wijzig indien nodig de scaninstellingen, zoals de opties Resolutie, Type scan of beeld aanpassen.
  3. Klik op het snelmenu Documentgrootte en selecteer vervolgens uw documentgrootte.
  4. Klik op de optie Vooraf scannen om een voorbeeld van uw afbeelding te zien en ongewenste gedeelten bij te snijden alvorens te scannen.
    image
    • Zodra u een documentgrootte hebt gekozen, kunt u het te scannen gedeelte aanpassen door de muisknop ingedrukt te houden en de muisaanwijzer te verslepen over het gedeelte dat u wilt scannen.

• Om beide zijden van het document te scannen (MFC-L2750DW):

Automatisch tweezijdig scannen is alleen mogelijk vanuit de ADF (automatische documentinvoer).

U kunt het scangebied niet aanpassen.

U kunt Vooraf scannen niet gebruiken om een voorbeeld van de afbeelding te bekijken.

5. Klik op Starten.
    Het scannen wordt gestart.