Home > Problemen oplossen > Uw faxen of faxjournaalrapport overbrengen > Faxen overbrengen naar uw computer

Faxen overbrengen naar uw computer

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Controleer of de software en drivers op uw computer zijn geïnstalleerd en schakel vervolgens PC-FAX Ontvangen op uw computer in.
    Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • (Windows 7)

In het image (start)-menu selecteert u Alle Programma's>Brother>Brother Utilities.

Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet gedaan). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.

• (Windows 8 en Windows 10)

Klik op image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.

2. Zorg ervoor dat u [PC-Fax ontv.] op het apparaat hebt ingesteld.
    Als er zich faxen in het geheugen van het apparaat bevinden wanneer u PC-Fax Ontvangen installeert, geeft de LCD [Fax |21H,D2H| PC zenden?] weer.
  3. Druk op de opties in de volgende tabel om de fax naar uw computer over te brengen.
    Optie
    Beschrijving
    image

Selecteer Aan of Uit voor de instelling van Back-up afdrukken.

Het apparaat brengt alle faxen over naar uw computer.

image

Selecteer Aan of Uit voor de instelling van Back-up afdrukken.

De instelling van PC-Fax wordt ingeschakeld.

4. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Controleer of de software en drivers op uw computer zijn geïnstalleerd en schakel vervolgens PC-FAX Ontvangen op uw computer in.
    Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • (Windows 7)

In het image (start)-menu selecteert u Alle Programma's>Brother>Brother Utilities.

Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet gedaan). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.

• (Windows 8 en Windows 10)

Klik op image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.

2. Zorg ervoor dat u [PC-Fax ontv.] op het apparaat hebt ingesteld.
    Als er zich faxen in het geheugen van het apparaat bevinden wanneer u PC-Fax Ontvangen installeert, geeft de LCD [Fax ⇒ PC zenden?] weer.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Om Aan of Uit te selecteren voor de instelling van Back-up afdrukken, drukt u op [Ja].
    • Om de instelling van Pc-Fax in te schakelen, drukt u op [Nee].
  4. Druk op image.