Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scan met de Startmodus van ControlCenter4 (Windows) > Scan automatisch beide zijden van een document met de Startmodus van ControlCenter4 (Windows)

Scan automatisch beide zijden van een document met de Startmodus van ControlCenter4 (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2750DW

Selecteer Startmodus als modusinstelling voor ControlCenter4.

1. Plaats documenten in de ADF (automatische documentinvoer).
    image
    Om beide zijden van een document automatisch te scannen, gebruikt u de ADF (automatische documentinvoer) en niet de glasplaat.
  2. Klik op het pictogram image (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open.
  3. Klik op het tabblad Scan.
    image
  4. Onder Type document selecteert u Aangepast en klikt u vervolgens op de knop Aangepaste instellingen.
    Het dialoogvenster Aangepaste scaninstellingen verschijnt.
  5. Vink het selectievakje Tweezijdig scannen aan.
  6. Selecteer de optie Inbinden aan de lange kant of Inbinden aan de korte kant, afhankelijk van de originele lay-out.
  7. Configureer andere Aangepaste scaninstellingen, indien nodig.
  8. Klik op OK.
  9. Klik op image (Scan).
    Het apparaat start het scannen en de gescande afbeelding wordt in de viewer weergegeven.
  10. Klik op de knop naar rechts of links om een afdrukvoorbeeld van elke gescande pagina te bekijken.
  11. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Klik op image (Opslaan) om gescande gegevens op te slaan.
    • Klik op image (Afdrukken) om gescande gegevens af te drukken.
    • Klik op image (Openen met toepassing) om gescande gegevens in een andere toepassing te openen.
    • Klik op image (E-mail verzenden) om gescande gegevens toe te voegen aan een e-mail.
    • Klik op image (OCR) om uw gescande document te converteren naar een bewerkbaar tekstbestand. (alleen op bepaalde modellen beschikbaar)