Het SNTP-protocol configureren met Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Configureer het SNTP-protocol om de tijd te synchroniseren die door de machine voor verificatie met de door de SNTP-tijdserver bijgehouden tijd wordt gebruikt.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "http://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van de machine).

Bijvoorbeeld:

http://192.168.1.2

3. Standaard is er geen wachtwoord vereist. Tik een wachtwoord als u dit hebt ingesteld en klik vervolgens op image.
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het Protocol-menu in de linkernavigatiebalk.
  6. Schakel het selectievakje SNTP in om de instelling te activeren.
  7. Klik op Indienen.
  8. Start uw Brother-machine opnieuw op om de configuratie te activeren.
  9. Klik naast het selectievakje van SNTP op Geavanceerde instellingen en volg onderstaande instructies:
    image
    Optie
    Beschrijving
    Status
    Geeft aan of het SNTP-protocol in- of uitgeschakeld is.
    Synchronisatiestatus
    Controleer de meest recente synchronisatiestatus.
    Methode SNTP-server
    Selecteer AUTO of STATISCH.
    • AUTO

Als uw netwerk een DHCP-server omvat, haalt de SNTP-server automatisch het adres van die server op.

• STATISCH

Typ hier het gewenste adres.

Adres primaire SNTP-server

Adres secundaire SNTP-server

Typ hier het serveradres (maximaal 64 tekens).

Het adres van de secundaire SNTP-server wordt gebruikt als een back-up voor het adres van de primaire SNTP-server. Als de primaire server niet beschikbaar is, zal de machine contact opnemen met de secundaire SNTP-server.

Poort primaire SNTP-server

Poort secundaire SNTP-server

Typ hier het poortnummer (1 tot 65535).

De poort van de secundaire SNTP-server wordt gebruikt als een back-up voor de poort van de primaire SNTP-server. Als de primaire poort niet beschikbaar is, zal de machine contact opnemen met de secundaire SNTP-poort.

Synchronisatie-interval
    Typ de waarde voor het aantal uren waarna de server opnieuw een synchronisatie moet uitvoeren (1 tot 168 uur).
  10. Klik op Indienen.