Het adresboek van uw Brother-machine instellen via de USB-aansluiting (Mac)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Gebruik Remote Setup om op uw computer adresboeknummers toe te voegen of te wijzigen via een USB-kabel.

Als u Remote Setup wilt gebruiken, gaat u naar de pagina Downloads van uw model in het Brother Solutions Center via support.brother.com en downloadt u Remote Setup via Hulpprogramma's.

image
  • Als Beveiligd functieslot is ingeschakeld, kunt u Remote Setup niet gebruiken.
  • Remote Setup voor Mac ondersteunt alleen USB.

1. Klik in de menubalk Finder op Go>Programma’s>Brother en dubbelklik vervolgens op het pictogram van Remote Setup.
    Het scherm van het programma Remote Setup wordt weergegeven.
  2. Klik in het linkermenu op Adresboek bij Fax.
  3. Voeg als nodig informatie toe aan het adresboek of werk deze bij.
  4. Klik op OK wanneer u klaar bent.