Home > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Documenten downloaden en afdrukken met Brother Web Connect > Brother CreativeCenter-sjablonen downloaden en afdrukken

Brother CreativeCenter-sjablonen downloaden en afdrukken

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Brother CreativeCenter is niet in alle landen beschikbaar.
  1. Druk op image of image om [Contour&scan] weer te geven.
    image
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk vervolgens op [OK].
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK].
  2. Druk op [Afdr van "CreativeCenter"-sjablonen].
  3. Druk op image of image om de gewenste categorie weer te geven en druk erop.
  4. Selecteer nogmaals de gewenste categorie.
  5. Selecteer het gewenste bestand. Voer het aantal kopieën in dat u wilt afdrukken en druk dan op [OK]. Herhaal deze stap tot u alle bestanden hebt gekozen die u wilt afdrukken.
  6. Druk op [OK] wanneer u alle af te drukken bestanden hebt gekozen.
    image
    Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de aanbevolen afdrukinstellingen wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK]. Als u deze informatie nogmaals wilt weergeven, drukt u op [Ja].
  7. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.