Home > Scannen > Scannen met behulp van de scanknop op uw Brother-apparaat > Web Services voor scannen op uw netwerk (Windows 7, Windows 8 en Windows 10) > Met Web Services kunt u de drivers voor scannen installeren (Windows 7, Windows 8 en Windows 10)

Met Web Services kunt u de drivers voor scannen installeren (Windows 7, Windows 8 en Windows 10)

Gerelateerde modellen:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Gebruik Web Services om printers op het netwerk te monitoren.
  • Controleer of de software en drivers van Brother zijn geïnstalleerd.
  • Controleer of de hostcomputer en de Brother-machine zich op hetzelfde subnet bevinden en of de router foutloos is geconfigureerd zodat gegevensuitwisseling tussen twee apparaten mogelijk is.
  • U moet het IP-adres op uw machine van Brother configureren voordat u deze instelling configureert.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 7

Klik op image(Starten)>Configuratiescherm>Netwerk en internet>Computers en apparaten in het netwerk weergeven.

De Web Services-naam van de machine wordt samen met het printerpictogram weergegeven.

Klik met de rechtermuisknop op de machine die u wilt installeren.

• Windows 8

Verplaats uw muis naar de rechterbenedenhoek van uw bureaublad. Als de menubalk verschijnt, klikt u op Instellingen>Pc-instellingen wijzigen>Apparaten>Een apparaat toevoegen.

De Webservicesnaam van de machine wordt weergegeven.

• Windows 8.1

Beweeg de muisaanwijzer naar de rechteronderhoek van het bureaublad. Wanneer de menubalk verschijnt, klikt u op Instellingen>Pc-instellingen wijzigen>PC & devices>Apparaten>Een apparaat toevoegen.

De Webservicesnaam van de machine wordt weergegeven.

• Windows 10

Klik op image>Systeem>Configuratiescherm. Klik in de groep Hardware en geluiden op Een apparaat toevoegen.

image
    • De Web Services-naam van de Brother-machine is de modelnaam en het MAC-adres (Ethernet-adres) van uw machine (bijv. Brother MFC‑XXXX (modelnaam) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-adres/Ethernet-adres)).
    • (Windows 8/Windows 10)

Beweeg de muis over de naam van de machine om informatie over de machine weer te geven.

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 7

Klik op Installeren in het menu dat wordt weergegeven.

• Windows 8/Windows 10

Selecteer de machine die u wilt installeren en volg de aanwijzingen op het scherm.

image
    Om de installatie van de drivers ongedaan te maken, klikt u op Verwijderen of image (Remove device).