Home > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect instellen > Een account op uw Brother-machine registreren voor Brother Web Connect

Een account op uw Brother-machine registreren voor Brother Web Connect

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voer uw accountgegevens voor Brother Web Connect in en configureer uw machine zodat deze via Brother Web Connect toegang tot de gewenste service kan krijgen.
  • U moet toegang aanvragen voor Brother Web Connect om een account op uw machine te kunnen registreren.

• Controleer voordat u een account registreert of de juiste datum en tijd zijn ingesteld op het apparaat.
  1. Druk op image of image om de optie [Web] weer te geven.
  2. Druk op [Web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK]. Als u deze informatie nogmaals wilt weergeven, drukt u op [Ja].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk vervolgens op [OK].
  3. Als informatie over de licentieovereenkomst wordt weergegeven, maakt u een keuze en volgt u de aanwijzingen op het scherm.
  4. Druk op image of image om de service weer te geven waarvoor u zich wilt registreren.
  5. Druk op de naam van de service.
  6. Druk op [OK] als informatie over Brother Web Connect wordt weergegeven.
  7. Druk op [Account registreren/verwijderen].
  8. Druk op [Account registreren].
    Het apparaat laat een bericht zien met het verzoek de tijdelijke id in te voeren die u hebt ontvangen toen u toegang tot Brother Web Connect aanvroeg.
  9. Druk op [OK].
  10. Voer de tijdelijke id in via het LCD-scherm.
  11. Druk op [OK].
    image

Als de informatie die u invoert, niet overeenkomt met de tijdelijke id die u hebt ontvangen toen u toegang aanvroeg, of als de tijdelijke id is verlopen, wordt er een foutmelding op het LCD-scherm weergegeven. Voer het tijdelijke id correct in of vraag opnieuw toegang aan voor een nieuw tijdelijk id.

Het apparaat laat een bericht zien met het verzoek om de naam van de account in te voeren zoals deze op het LCD-scherm moet worden weergegeven.
  12. Druk op [OK].
  13. Voer de naam in via het LCD-scherm.
  14. Druk op [OK].
  15. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Druk op [Ja] om een pincode voor de account in te stellen. (Een pincode beschermt de account tegen ongeoorloofde toegang.) Voer een viercijferig nummer in en druk vervolgens op [OK].
    • Druk op [Nee] als u geen pincode wilt instellen.
  16. Wanneer de door u ingevoerde accountgegevens worden weergegeven, controleert u of deze correct zijn.
  17. Druk op [Ja] om de door u ingevoerde gegevens te registreren.
  18. Druk op [OK].
  19. Druk op image.
De registratie is voltooid en uw apparaat heeft nu toegang tot de service.