Home > Scannen > Scannen met behulp van de scanknop op uw Brother-apparaat > Scanknopinstellingen wijzigen met Brother iPrint&Scan (Mac)

Scanknopinstellingen wijzigen met Brother iPrint&Scan (Mac)

1. Klik in de menubalk Finder op Go>Programma’s en dubbelklik vervolgens op het pictogram van iPrint&Scan.
    Het scherm van Brother iPrint&Scan verschijnt.
  2. Als u Brother-machine niet is geselecteerd, klikt u op de knop Selecteer uw apparaat en volgt u verder de aanwijzingen op het scherm om uw Brother-apparaat te selecteren.
  3. Klik op de knop Instellingen apparaten scannen en volg daarna de aanwijzingen op het scherm om de scaninstellingen te wijzigen.