Rapporten

De volgende rapporten zijn beschikbaar:

Verzendrapport controleren (MFC-modellen)
Het rapport Verzendrapport controleren drukt een verzendrapport voor uw laatste transmissie af.
Adresboek (MFC-modellen)
Het adresboekrapport drukt een alfabetische lijst met namen en nummers af die in het geheugen van het adresboek zijn opgeslagen.
Faxjournaal (MFC-modellen)
Het faxjournaal is een lijst met informatie over de laatste 200 ontvangen en verzonden faxen. (TX betekent verzenden, RX betekent ontvangen)
Gebruikersinstellingen
Het gebruikersinstellingenrapport drukt een lijst met uw huidige instellingen af.
Printerinstellingen
Het printerinstellingenrapport drukt een lijst met uw huidige printerinstellingen af.
Netwerkconfiguratie (Modellen met netwerkfunctie)
Het netwerkconfiguratierapport drukt een lijst met uw huidige netwerkinstellingen af.
Bestandslijst afdrukken
Met Bestandslijst afdrukken wordt een lijst met de lettertypes en afdrukmacro's opgeslagen in het apparaat afgedrukt.
Drumdot afdrukken
Met Drumdot afdrukken wordt het drumdotblad afgedrukt, wat helpt bij het reinigen van de drumeenheid.
WLAN-rapport (Modellen met draadloze netwerkfunctie)
Met het WLAN-rapport drukt u de verbindingsdiagnose van het draadloze LAN af.
Geschiedenis van nummerweergave (MFC-modellen)
Het rapport van de geschiedenis van nummerweergave drukt een lijst met beschikbare nummerweergave-informatie af over de laatste 30 ontvangen faxen en telefoonoproepen.
image

Modellen met 2-regelig LCD-scherm

Om de lijst voor nummerweergave af te drukken, gebruikt u de optie Rapport afdrukken in het instelmenu voor nummerweergave.