Home > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Voorwaarden voor het gebruik van Brother Web Connect > Brother-software installeren voor het gebruik van Brother Web Connect

Brother-software installeren voor het gebruik van Brother Web Connect

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Voor de initiële installatie van Brother Web Connect is een computer met toegang tot het internet vereist en moet de software van de Brother-machine zijn geïnstalleerd.

Voor Windows:

Om de Brother software te installeren en uw apparaat te configureren voor een bedraad of draadloos netwerk, raadpleeg de Installatiehandleiding.

Voor Mac:

Om Compleet pakket van drivers & software te installeren, gaat u in het Brother Solutions Center op support.brother.com naar de pagina Downloads voor uw model.