Home > Inleiding op uw machine van Brother > Overzicht bedieningspaneel

Overzicht bedieningspaneel

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Het bedieningspaneel kan verschillen afhankelijk van uw model.

image
  1. Near Field Communication (NFC) (MFC-L2750DW)
    Als uw Android-apparaat de NFC-functie ondersteunt, kunt u documenten vanaf uw apparaat afdrukken of documenten naar uw apparaat scannen door het even tegen het NFC-symbool op het bedieningspaneel te houden.
  2. Liquid Crystal Display (LCD) touchscreen
    Krijg toegang tot menu's en opties door erop te drukken op het touchscreen.
  3. Menuknoppen
    image (Terug)
    Druk hierop om terug te gaan naar het vorige menu.
    image (Home)
    Druk hierop om terug te keren naar het Home-scherm.
    image (Annuleren)
    Druk hierop om een handeling te stoppen.
  4. Kiestoetsen (numerieke knoppen)
    Druk op de cijfers op het touchpanel om telefoon- of faxnummers te kiezen en het aantal kopieën in te voeren.
  5. Aan/uit-indicatie

Het LED-lampje brandt afhankelijk van of het apparaat aan of uit staat.

6. image Stroom Aan/uit
    • Schakel het apparaat in door op image te drukken.
    • Schakel het apparaat uit door image ingedrukt te houden. Op het touchscreen-LCD wordt [Afsluiten] weergegeven en het apparaat blijft nog een paar seconden aan voordat deze wordt uitgeschakeld. Als u een externe telefoon of antwoordapparaat hebt aangesloten, is het steeds beschikbaar.