Home > Faxen > Faxen ontvangen > Opties voor faxen op afstand > Stel een toegangscode op afstand in

Stel een toegangscode op afstand in

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Stel een toegangscode op afstand in om toegang te krijgen tot uw apparaat van Brother en deze te beheren, zelfs als u niet in de buurt van het apparaat bent.
Voordat u de afstandsbediening en functies voor bediening op afstand kunt gebruiken, moet u uw eigen code instellen. De fabrieksinstelling van de code is de inactieve code (---*).

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Geheugenontv.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Afst.bediening] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Voer een code van drie cijfers in met behulp van de nummers 0 tot 9, * of # met behulp van de kiestoetsen en druk vervolgens op OK.
    image
    • Om uw code inactief te maken, drukt u op Wis (Clear) om in deze stap de code van drie cijfers te wissen. Druk vervolgens op OK.
    • U kunt de voorinstelling * niet wijzigen.
    • Gebruik NOOIT dezelfde code voor uw Code voor activeren op afstand (*51) of Code voor deactiveren op afstand (#51) .

6. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Afst.bediening].
  2. Voer een code van drie cijfers in met behulp van de nummers [0] tot [9], [*] of [#] met behulp van de LCD (De voorinstelling '*' kan niet worden gewijzigd) en druk vervolgens op [OK].
    image
    • Gebruik NOOIT dezelfde code voor activeren op afstand (*51) of code voor deactiveren op afstand (#51).
    • Om uw code inactief te maken, houdt u image ingedrukt om de inactieve instelling (---*) te herstellen en drukt u vervolgens op [OK].
  3. Druk op image.