Home > Scannen > Scannen met behulp van de scanknop op uw Brother-apparaat > Web Services voor scannen op uw netwerk (Windows 7, Windows 8 en Windows 10)

Web Services voor scannen op uw netwerk (Windows 7, Windows 8 en Windows 10)

Met het Web Services-protocol kunnen gebruikers van Windows 7, Windows 8 en Windows 10 scannen met een machine van Brother op het netwerk. U moet de driver via Web Services installeren.