Home > Faxen > Telefoondiensten en externe apparaten > Extern antwoordapparaat

Extern antwoordapparaat

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

U kunt een extern antwoordapparaat op dezelfde lijn als uw machine aansluiten. Als uw antwoordapparaat een oproep beantwoordt, 'luistert' de machine naar de faxtonen van het verzendende faxapparaat. Als faxtonen worden waargenomen, neemt de machine de oproep over en wordt de fax ontvangen. Als er geen faxtonen worden waargenomen, wordt de beller met uw antwoordapparaat verbonden en wordt [Telefoon] op het LCD-scherm weergegeven.

Het externe antwoordapparaat moet binnen vier beltonen antwoorden (we raden aan om dit op twee beltonen in te stellen). Dit komt omdat uw machine de faxtonen pas kan horen wanneer het externe antwoordapparaat de oproep beantwoordt. De verzendende machine verzendt faxtonen gedurende nog acht tot tien seconden. We raden aan om de bespaarstand op uw externe antwoordapparaat niet te gebruiken als er meer dan vier beltonen nodig zijn om het te activeren.

image

BELANGRIJK

Sluit een antwoordapparaat NOOIT elders aan op dezelfde telefoonlijn.

image

Als u problemen hebt om faxen te ontvangen, verlaag dan de instelling van de belvertraging op uw externe antwoordapparaat.