Home > ControlCenter > ControlCenter4 (Windows) > Wijzig de bedieningsmodus in ControlCenter4 (Windows)

Wijzig de bedieningsmodus in ControlCenter4 (Windows)

ControlCenter4 beschikt over twee bedieningsmodi: Startmodus en Geavanceerde modus. U kunt modi op elk gewenst moment wisselen.

Startmodus

Startmodus

Geavanceerde modus

Geavanceerde modus
  • Startmodus

Met de Home-modus van ControlCenter4 krijgt u eenvoudig toegang tot de belangrijkste functies van uw apparaat.

• Geavanceerde modus

De geavanceerde modus van ControlCenter4 biedt u meer controle over de details van de machinefuncties en maakt het u mogelijk om ééndruk-scanacties aan te passen.

Om de bedieningsmodus te wijzigen:

1. Klik op het pictogram image (ControlCenter4) in de taakbalk en selecteer vervolgens Open.
  2. Klik op de knop Configuratie en selecteer vervolgens Modus selecteren.
  3. Het dialoogvenster om de modus te selecteren wordt weergegeven. Selecteer de optie Startmodus of Geavanceerde modus.
    image
  4. Klik op OK.