Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scan met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows) > Scan automatisch beide zijden van een document met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows)

Scan automatisch beide zijden van een document met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2750DW

Selecteer Geavanceerde modus als modusinstelling voor ControlCenter4.

1. Plaats documenten in de ADF (automatische documentinvoer).
    image
    Om beide zijden van een document automatisch te scannen, gebruikt u de ADF (automatische documentinvoer) en niet de glasplaat.
  2. Klik op het pictogram image (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open.
  3. Klik op het tabblad Scan.
    image
  4. Klik op de knop voor de instelling die u wilt wijzigen (Afbeelding, OCR, E-mail of Bestand).
    Het dialoogvenster met scaninstellingen verschijnt.
  5. Schakel het selectievakje Tweezijdig scannen in.
  6. Selecteer de optie Inbinden aan de lange kant of Inbinden aan de korte kant, afhankelijk van de originele lay-out.
  7. Wijzig indien nodig de scaninstellingen zoals het bestandsformaat, de bestandsnaam, de bestemmingsmap, de resolutie en de kleur.
    image
    • Om de bestandsnaam te wijzigen, klikt u op Wijzigen.
    • Om Doelmap te wijzigen, klikt u op het pictogram van de map.
  8. Klik op Scan.
    Het apparaat begint met scannen.
U hebt nu de standaardinstellingen gewijzigd voor uw geselecteerde Scannen naar-actie. Deze instellingen worden actief de volgende keer dat een van de scanopties (Afbeelding, OCR, E-mail of Bestand) voor deze actie wordt geselecteerd.