Een aanmeldwachtwoord voor Beheer via een webbrowser instellen

Gerelateerde modellen:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Wij raden u aan het aanmelden te beveiligen met een wachtwoord, zodat niet zomaar iedereen toegang heeft tot Beheer via een webbrowser.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Tik "http://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van de machine).
    Bijvoorbeeld:

http://192.168.1.2

image
    • Als u een DNS (domeinnaamsysteem) of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam invoeren zoals "GedeeldePrinter".

• Bijvoorbeeld:

http://GedeeldePrinter

Als u een NetBIOS-naam inschakelt, kunt u ook de knooppuntnaam gebruiken.

• Bijvoorbeeld:

http://brnxxxxxxxxxxxx

De NetBIOS-naam kunt u vinden door het netwerkconfiguratierapport af te drukken.

• Voor Mac gaat u naar Beheer via een webbrowser door op het pictogram van de machine op het scherm Status Monitor te klikken.
  3. Standaard is er geen wachtwoord vereist. Tik een wachtwoord als u dit hebt ingesteld en klik vervolgens op image.
  4. Klik op Beheerder.
  5. Voer het gewenste wachtwoord in het veld Invoeren: nieuw wachtwoord in (8 tot 32 tekens).
  6. Typ het wachtwoord nogmaals in het veld Bevestigen: nieuw wachtwoord.
  7. Klik op Indienen.

Voer voortaan het wachtwoord in het veld Log in in en klik op image telkens wanneer u Beheer via een webbrowser opent.

Nadat u alle instellingen hebt geconfigureerd, meldt u zich af door op image te klikken.

image
Als u niet eerder een aanmeldingswachtwoord ingesteld hebt, kunt u ook een wachtwoord instellen door op de knop Configureer het wachtwoord te klikken op de webpagina van de machine.