Home > Faxen > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Een nummer in de blokkeerlijst registreren

Een nummer in de blokkeerlijst registreren

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Als u van specifieke nummers geen faxen of oproepen wilt ontvangen, registreert u de nummers in uw lijst met geblokkeerde bellers. De machine kan maximaal 100 fax- of telefoonnummers uit de nummerweergavegeschiedenis registreren.

• U moet zich inschrijven op de nummerweergavedienst bij uw plaatselijk telefoonbedrijf.
  • Het nummer dat u wilt registreren dient in de nummerweergavegeschiedenis te zijn bewaard.

De functie nummerweergave is in sommige landen niet beschikbaar.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Druk op image (FAX).
  2. Druk op Menu.
  3. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Antispamfax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Registreer] weer te geven en druk vervolgens op OK.

De machine geeft de nummers in het geheugen van de nummerweergave weer.

image
    • Druk op image en druk vervolgens op OK om het nummer te wissen.
    • Selecteer [Afdrukrapport] en druk vervolgens op OK om de blokkeerlijst af te drukken. Volg de menu's op het scherm.
  6. Druk op image of image om het gewenste nummer weer te geven en druk vervolgens op OK.
  7. Druk op image om het nummer te registreren.
    image
    Druk op image om terug te gaan zonder het nummer te registreren.
  8. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Antispamfax].
  2. Druk op [Registreer].
    image
    • Selecteer [Verwijder] en druk vervolgens op [OK] om het nummer te wissen.
    • Druk op [Print lijsten] en volg de menu's op het scherm om de blokkeerlijst af te drukken.
  3. Druk op image of image om het gewenste nummer weer te geven en druk vervolgens op het nummer.
  4. Druk op [Ja].
  5. Druk op image.