Eéntoetsnummers opslaan

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
U kunt acht ééntoetsnummers opslaan op de vier ééntoetsknoppen. Om toegang te krijgen tot ééntoetsnummers 5 tot 8, houdt u Shift ingedrukt wanneer u op de ééntoetsknop drukt.
  1. Druk op image (FAX).
  2. Druk op de ééntoetsknop waarop u het nummer wilt opslaan.

Als er hier geen nummer is opgeslagen, geeft de LCD [Nu registreren?] weer.

3. Druk op image om [Ja] te selecteren.
  4. Voer het telefoon- of faxnummer in (max. 20 cijfers) en druk vervolgens op OK.
  5. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Voer de naam in met behulp van de kiestoetsen (max. 16 tekens) en druk vervolgens op OK.

• Om het nummer zonder een naam te bewaren, drukt u op OK.