Uw PC-FAX-adresboek exporteren (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
U kunt het adresboek exporteren als een ASCII-tekstbestand (*.csv), een vCard (een elektronisch visitekaartje) of Kiesgegevens externe setup en het op uw computer opslaan.
  • U kunt de groepsinstellingen niet exporteren wanneer u de gegevens van het Adresboek exporteert.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 7

Klik op image (Starten)>Alle programma's>Brother>Brother Utilities.

Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet gedaan). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Adressenboek (Versturen).

• Windows 8 en Windows 10

Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Adressenboek (Versturen).

Het dialoogvenster Adresboek verschijnt.
    image
  2. Klik op het Bestand-menu en selecteer vervolgens Exporteren.
  3. Selecteer een van de volgende zaken:
    • Tekst
      Het dialoogvenster Selecteer Items verschijnt. Ga naar stap 4.
    • vCard
      U moet het lid selecteren dat u uit uw adresboek wilt exporteren voordat u deze optie selecteert.
      Blader naar de map waar u de vCard wilt opslaan, voer de naam van de vCard in het veld Bestandsnaam in en klik vervolgens op Opslaan.
    • Kiesgegevens externe setup
      Blader naar de map waar u de gegevens wilt opslaan, voer de bestandsnaam in het veld Bestandsnaam in en klik vervolgens op Opslaan.
  4. Selecteer in het veld Beschikbare items de gegevens die u wilt exporteren en klik vervolgens op Toevoegen >>.
    image
    image
    Selecteer en voeg de items toe in de volgorde waarin u ze in de lijst wilt zien.
  5. Als u naar een ASCII-bestand exporteert, selecteert u onder het onderdeel Deelteken de optie Tab of Komma om de gegevensvelden te scheiden.
  6. Klik op OK.
  7. Blader naar de map op uw computer waar u de gegevens wilt opslaan, voer de bestandsnaam in en klik vervolgens op Opslaan.