De Continumodus instellen

De Continumodus dwingt het apparaat om te blijven afdrukken nadat op het bedieningspaneel Toner vervangen wordt weergegeven.

Het apparaat blijft afdrukken tot de LCD Toner beëindigd weergeeft.

De fabrieksinstelling is Stop.

image
  • Wanneer het bedieningspaneel een fout aangeeft, kunt u de modus niet wijzigen.
  • Als u in de Continumodus blijft afdrukken, kunnen we de afdrukkwaliteit niet garanderen.
  • Bij gebruik van de Continumodus kan de afdruk vaag lijken.
  • Zodra u de tonercartridge door een nieuwe hebt vervangen, keert de Continumodus terug naar de standaardinstelling (Stop).

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Standaardinst.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Toner vervangen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Doorgaan] of [Stop] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Toner vervangen].
  2. Druk op [Doorgaan] of [Stop].
  3. Druk op image.