Stel uw computer in voor PC-FAX Ontvangen (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Dubbelklik op het pictogram image (PC-Fax Receive (Gereed)) op de taakbalk.
    Het venster PC-FAX Receive verschijnt.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Configureer deze opties als nodig:
    Voorkeuren
    Stel in om PC-Fax Ontvangen automatisch te starten wanneer u Windows start.
    Opslaan
    Geef het pad op voor het opslaan van bestanden die via PC-Fax worden ontvangen en selecteer de gewenste bestandsindeling.
    Upload to (Uploaden naar)
    Configureer het pad naar de SharePoint-server en selecteer de optie om automatisch of handmatig te uploaden (alleen beschikbaar voor beheerders).
    Apparaat
    Selecteer het Brother-apparaat waarop u bestanden via PC-Fax wilt ontvangen.
    Vergrendelen (alleen beschikbaar voor beheerders)
    U kunt gebruikers die geen beheerdersrechten hebben verhinderen om de bovenstaande opties te wijzigen.
    image
  4. Klik op OK.