Snelkoppelingen wijzigen of verwijderen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
image

U kunt snelkoppelingen voor internetverbindingen of snelkoppelingen voor apps niet wijzigen. Wanneer u deze wilt wijzigen, verwijdert u deze en voegt u vervolgens een nieuwe snelkoppeling toe.

1. Druk op image ([Snelk.]).
  2. Druk op image of image om de snelkoppeling weer te geven die u wilt wijzigen.
  3. Druk op de snelkoppeling die u wilt wijzigen.

De instellingen voor de geselecteerde snelkoppeling worden weergegeven.

image
    Om de snelkoppeling te verwijderen of de naam te wijzigen, drukt u op de snelkoppeling tot de opties worden weergegeven en volgt u vervolgens de menu's op het scherm.
  4. Druk op [Opties].
  5. Wijzig indien nodig de instellingen voor de snelkoppeling.
  6. Druk op [OK].
  7. Druk op [Opslaan als snelk.] wanneer u klaar bent.
  8. Lees en bevestig de weergegeven lijst met instellingen die u hebt geselecteerd en druk vervolgens op [OK].
  9. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Om de snelkoppeling te overschrijven, drukt u op [Ja].

• Als u de snelkoppeling niet wilt overschrijven, drukt u op [Nee] om een nieuwe naam voor de snelkoppeling in te voeren.

Voer een nieuwe naam in met behulp van de LCD en druk vervolgens op [OK].

image
      Om de naam te bewerken, houdt u image ingedrukt om te huidige naam te wissen.

Druk ter bevestiging op [OK].