Home > Mobile/Web Connect > NFC (Near-Field Communication)

NFC (Near-Field Communication)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2750DW
NFC (Near Field Communication) voorziet in eenvoudige transacties, gegevensuitwisseling en draadloze verbindingen tussen twee apparaten die zich dicht bij elkaar bevinden.

Wanneer de NFC-functie door uw Android-apparaat wordt ondersteund, kunt u gegevens (foto's, pdf-bestanden, tekstbestanden, webpagina's en e-mailberichten) afdrukken vanaf het apparaat of foto's en documenten scannen naar het apparaat door het apparaat even tegen het NFC-symbool op het bedieningspaneel te houden.

image

U moet Brother iPrint&Scan op uw Android-apparaat downloaden en installeren om deze functie te kunnen gebruiken. Meer gedetailleerde informatie, ga naar support.brother.com/ips.