Home > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Voorwaarden voor het gebruik van Brother Web Connect > De instellingen van de proxyserver configureren met Beheer via een webbrowser

De instellingen van de proxyserver configureren met Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Als uw netwerk een proxyserver gebruikt, moeten de volgende proxyservergegevens met Beheer via een webbrowser worden geconfigureerd:
  • Adres van proxyserver
  • Poortnummer
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
image

Wij raden Microsoft Internet Explorer 11/Edge voor Windows en Safari 9/10 voor Mac aan. Zorg ervoor dat JavaScript en cookies altijd zijn geactiveerd, ongeacht welke browser u gebruikt.

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "http://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van de machine).

Bijvoorbeeld:

http://192.168.1.2

3. Standaard is er geen wachtwoord vereist. Tik een wachtwoord als u dit hebt ingesteld en klik vervolgens op image.
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het Protocol-menu in de linkernavigatiebalk.
  6. Zorg ervoor dat het selectievakje Proxy is aangevinkt en klik vervolgens op Indienen.
  7. Klik in het veld Proxy op Geavanceerde instellingen.
  8. Voer de proxyservergegevens in.
  9. Klik op Indienen.