Home > Mobile/Web Connect > Mobiel afdrukken voor Windows

Mobiel afdrukken voor Windows

Gerelateerde modellen:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Mobiel afdrukken voor Windows is een functie om draadloos af te drukken vanaf uw mobiele Windows-apparaat. U kunt verbinding maken met hetzelfde netwerk als waarop de Brother-machine is aangesloten en afdrukken zonder dat u de printerdriver op het apparaat hoeft te installeren. Deze functie wordt door een groot aantal Windows-apps ondersteund.

image
  1. Mobiel Windows-apparaat (Windows 10 Mobile of recenter)
  2. Wi-Fi®-verbinding
  3. Uw Brother-machine